Ainekset
- 
                    3porkkanaa
 - 
                    1sipuli
 - 
                    200 gherkkusieniä
 - 
                    1paprika
 - 
                    200 gvihreitä papuja (pakaste)
 - 
                    1 rklöljyä
 - 
                    1 tlyrttisekoitusta
 - 
                    ¼ tlrouhittua mustapippuria
 - 
                    ½ tlsuolaa
 - 
                    2 rklvettä
 
Valmistusohje
                    1. Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli. Puhdista ja pilko herkkusienet. Suikaloi myös huuhdeltu paprika.
                  
                                                                                  
                    2. Kypsennä kasvikset suuressa paistin- tai vokkipannussa tai paistokasarissa. Kuullota öljyssä ensin sipuli. Lisää porkkana ja muut kasvikset ja paista sekoitellen muutama minuutti.
                  
                                                                                  
                    3. Mausta ja lisää hiukan vettä. Hauduttele kasvikset kypsiksi kannen alla. Kasvikset kypsyvät muutamassa minuutissa.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                35 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                2 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                3 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                3 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.3 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          Kasvispannu
Värikäs kasvispannu tuo iloa ruokapöytään ja se valmistuu kätevästi myös muurikassa.
Värikäs kasvispannu tuo iloa ruokapöytään ja se valmistuu kätevästi myös muurikassa.
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    3porkkanaa
 - 
                    1sipuli
 - 
                    200 gherkkusieniä
 - 
                    1paprika
 - 
                    200 gvihreitä papuja (pakaste)
 - 
                    1 rklöljyä
 - 
                    1 tlyrttisekoitusta
 - 
                    ¼ tlrouhittua mustapippuria
 - 
                    ½ tlsuolaa
 - 
                    2 rklvettä
 
Valmistusohje
                    1. Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli. Puhdista ja pilko herkkusienet. Suikaloi myös huuhdeltu paprika.
                  
                                                                                  
                    2. Kypsennä kasvikset suuressa paistin- tai vokkipannussa tai paistokasarissa. Kuullota öljyssä ensin sipuli. Lisää porkkana ja muut kasvikset ja paista sekoitellen muutama minuutti.
                  
                                                                                  
                    3. Mausta ja lisää hiukan vettä. Hauduttele kasvikset kypsiksi kannen alla. Kasvikset kypsyvät muutamassa minuutissa.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli. Puhdista ja pilko herkkusienet. Suikaloi myös huuhdeltu paprika.
              
                2. 
                                                              Kypsennä kasvikset suuressa paistin- tai vokkipannussa tai paistokasarissa. Kuullota öljyssä ensin sipuli. Lisää porkkana ja muut kasvikset ja paista sekoitellen muutama minuutti.
              
                3. 
                                                                    
        Mausta ja lisää hiukan vettä. Hauduttele kasvikset kypsiksi kannen alla. Kasvikset kypsyvät muutamassa minuutissa.
              Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                35 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                2 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                3 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                3 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.3 g