Ainekset
-
100 gpekonia
-
1 rklöljyä
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
200 gkantarellejä
-
½ tlrosmariinia
-
1 tlk (240 g)valkoisia papuja (säilyke)
-
2 rklsitruunan mehua
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Silppua pekonit esimerkiksi saksilla. Ruskista omassa rasvassaan kypsäksi. Kaada pekonimuru lautaselle.
2. Hienonna sipulit. Kuullota paloja öljyssä paistinpannussa, kunnes ovat pehmenneet. Lisää pannulle puolitetut sienet ja kuumenna, kunnes neste irtoaa. Lisää pekonimuru, valutetut pavut, rosmariini, sitruunan mehu ja mausteet. Kuumenna hetki ja tarjoa heti.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
119 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.9 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Kantarelli-papupaistos
Kantarelli-papupaistos maistuu ruokaisana leivänpäällysteenä tai pääruoaksi keitetyn täysjyvälisäkkeen kanssa.
Kantarelli-papupaistos maistuu ruokaisana leivänpäällysteenä tai pääruoaksi keitetyn täysjyvälisäkkeen kanssa.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
100 gpekonia
-
1 rklöljyä
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
200 gkantarellejä
-
½ tlrosmariinia
-
1 tlk (240 g)valkoisia papuja (säilyke)
-
2 rklsitruunan mehua
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Silppua pekonit esimerkiksi saksilla. Ruskista omassa rasvassaan kypsäksi. Kaada pekonimuru lautaselle.
2. Hienonna sipulit. Kuullota paloja öljyssä paistinpannussa, kunnes ovat pehmenneet. Lisää pannulle puolitetut sienet ja kuumenna, kunnes neste irtoaa. Lisää pekonimuru, valutetut pavut, rosmariini, sitruunan mehu ja mausteet. Kuumenna hetki ja tarjoa heti.
Valmistusohje
1.
Silppua pekonit esimerkiksi saksilla. Ruskista omassa rasvassaan kypsäksi. Kaada pekonimuru lautaselle.
2.
Hienonna sipulit. Kuullota paloja öljyssä paistinpannussa, kunnes ovat pehmenneet. Lisää pannulle puolitetut sienet ja kuumenna, kunnes neste irtoaa. Lisää pekonimuru, valutetut pavut, rosmariini, sitruunan mehu ja mausteet. Kuumenna hetki ja tarjoa heti.
Muunnos
Jättämällä pekonin pois paistos sopii myös vegaaneille.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
119 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.9 g
Yhteistyössä