Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

100 g
pekonia
1 rkl
öljyä
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
200 g
kantarellejä
½ tl
rosmariinia
1 tlk (240 g)
valkoisia papuja (säilyke)
2 rkl
sitruunan mehua
½ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
119 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton

Kantarelli-papupaistos

Kantarelli-papupaistos maistuu ruokaisana leivänpäällysteenä tai pääruoaksi keitetyn täysjyvälisäkkeen kanssa.

Kantarelli-papupaistos maistuu ruokaisana leivänpäällysteenä tai pääruoaksi keitetyn täysjyvälisäkkeen kanssa.

Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
100 g
pekonia
1 rkl
öljyä
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
200 g
kantarellejä
½ tl
rosmariinia
1 tlk (240 g)
valkoisia papuja (säilyke)
2 rkl
sitruunan mehua
½ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1.
Silppua pekonit esimerkiksi saksilla. Ruskista omassa rasvassaan kypsäksi. Kaada pekonimuru lautaselle.
2.
Hienonna sipulit. Kuullota paloja öljyssä paistinpannussa, kunnes ovat pehmenneet. Lisää pannulle puolitetut sienet ja kuumenna, kunnes neste irtoaa. Lisää pekonimuru, valutetut pavut, rosmariini, sitruunan mehu ja mausteet. Kuumenna hetki ja tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
119 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Yhteistyössä