Ainekset
-
4kananmunaa
-
2valkosipulinkynttä
-
3kevätsipulia
-
1(vihreä) paprika
-
125 gtäysjyvänuudeleita
-
1 tlpaahdettua seesamiöljyä
-
1 rklöljyä
-
2 tlinkivääritahnaa
-
1 prk (160 g)kimchiä (säilyke)
-
200 gkuorittuja edamamepapuja tai herneitä (pakaste)
-
2 tlgochujang-tahnaa
-
3 rklseesaminsiemeniä
-
1ruukku korianteria
Valmistusohje
1. Keitä kananmunia 6 ½ minuuttia. Jäähdytä ja kuori munat. Kananmunat saavat jäädä löysiksi.
2. Viipaloi valkosipulinkynnet ja suikaloi kevätsipulit ja paprika.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kumoa ne siivilään ja huuhdo kylmällä vedellä. Lisää nuudeleiden joukkoon seesamiöljy.
4. Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää valkosipuli ja inkivääritahna. Paista sekoittaen hetki ja lisää kimchisäilyke nesteineen.
5. Paista muutama minuutti ja lisää edamamepavut, kevätsipuli, paprika ja gochujangtahna. Paista sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes pavut ovat sulaneet ja kuumentuneet.
6. Sekoita joukkoon nuudelit, seesaminsiemenet ja hienonnettu korianteri. Jaa nuudelit kulhoihin ja lisää päälle kuoritut kananmunat.
Vinkki
Voit paistaa kananmunat myös pannulla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
112 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Kimchinuudelit
Korealainen hapatettu kimchi sopii mainiosti nuudeliruokiin. Ruokaisuutta kimchinuudelit saavat kananmunista.
Korealainen hapatettu kimchi sopii mainiosti nuudeliruokiin. Ruokaisuutta kimchinuudelit saavat kananmunista.
Kuva: Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4kananmunaa
-
2valkosipulinkynttä
-
3kevätsipulia
-
1(vihreä) paprika
-
125 gtäysjyvänuudeleita
-
1 tlpaahdettua seesamiöljyä
-
1 rklöljyä
-
2 tlinkivääritahnaa
-
1 prk (160 g)kimchiä (säilyke)
-
200 gkuorittuja edamamepapuja tai herneitä (pakaste)
-
2 tlgochujang-tahnaa
-
3 rklseesaminsiemeniä
-
1ruukku korianteria
Valmistusohje
1. Keitä kananmunia 6 ½ minuuttia. Jäähdytä ja kuori munat. Kananmunat saavat jäädä löysiksi.
2. Viipaloi valkosipulinkynnet ja suikaloi kevätsipulit ja paprika.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kumoa ne siivilään ja huuhdo kylmällä vedellä. Lisää nuudeleiden joukkoon seesamiöljy.
4. Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää valkosipuli ja inkivääritahna. Paista sekoittaen hetki ja lisää kimchisäilyke nesteineen.
5. Paista muutama minuutti ja lisää edamamepavut, kevätsipuli, paprika ja gochujangtahna. Paista sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes pavut ovat sulaneet ja kuumentuneet.
6. Sekoita joukkoon nuudelit, seesaminsiemenet ja hienonnettu korianteri. Jaa nuudelit kulhoihin ja lisää päälle kuoritut kananmunat.
Vinkki
Voit paistaa kananmunat myös pannulla.
Valmistusohje
1.
Keitä kananmunia 6 ½ minuuttia. Jäähdytä ja kuori munat. Kananmunat saavat jäädä löysiksi.
2.
Viipaloi valkosipulinkynnet ja suikaloi kevätsipulit ja paprika.
3.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kumoa ne siivilään ja huuhdo kylmällä vedellä. Lisää nuudeleiden joukkoon seesamiöljy.
4.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää valkosipuli ja inkivääritahna. Paista sekoittaen hetki ja lisää kimchisäilyke nesteineen.
5.
Paista muutama minuutti ja lisää edamamepavut, kevätsipuli, paprika ja gochujangtahna. Paista sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes pavut ovat sulaneet ja kuumentuneet.
6.
Sekoita joukkoon nuudelit, seesaminsiemenet ja hienonnettu korianteri. Jaa nuudelit kulhoihin ja lisää päälle kuoritut kananmunat.
Vinkki
Voit paistaa kananmunat myös pannulla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
112 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g