Kalastajan kuha

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
G

Valkoviinissä marinoitu kala on juhlaruokaa parhaimmillaan

Vinkki

Annokseen kannattaa kokeilla myös tuoretta sitruunamelissaa tai sitruunaruohoa säväystä tuomaan.



Raaka-aineet

400 g
kuhafileetä
½ tl
rouhittua mustapippuria
3 dl
kuivaa valkoviiniä
1 rkl
öljyä
1 ½ dl
kermankaltaista kasvirasvavalmistetta
1 rkl
yrttituorejuustoa
¾ tl
suolaa

Valmistusohje

1. Laita fileet vuokaan, mausta pippurilla ja kaada valkoviini fileiden päälle. Anna maustua yön yli jääkaapissa.
2. Paista fileet paistinpannulla rypsiöljyssä, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannuun ruoanvalmistuskerma ja tuorejuusto. Mausta suolalla.
3. Anna kastikkeen kiehahtaa.