Ainekset
- 
                    2(puna)sipulia
 - 
                    2valkosipulinkynttä
 - 
                    1 rklöljyä tai pullomargariinia
 - 
                    400 gjauhelihaa (rasvaa max. 10%)
 - 
                    1punainen paprika
 - 
                    1 ½ dlchilinmakuista tomaattikastiketta
 - 
                    3-4 rklpunaista pestoa
 - 
                    1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
 
Valmistusohje
                    1. Hienonna sipulit ja kypsennä ne jauhelihan kanssa rasvassa.
                  
                                                                                  
                    2. Lisää kapeiksi suikaleiksi leikattu paprika ja jatka kypsennystä muutama minuutti. Lisää chili-tomaattikastike, pesto ja ruokakerma. Anna hautua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
                  
                                                            Vinkki
- Jos et löydä kaupasta chilinmakuista tomaattikastiketta, käy pieni purkki (n. 200g) paseerattua tomaattia yhtä mainiosti. Lisää tarvittaessa hiukan chiliä, pippurirouhetta ja suolaa.
 - Nauti täysjyväpastan kanssa.
 
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                130 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                8 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.4 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                6 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                4 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                10 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.8 g
              
            
                                                                  Gluteeniton
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton
                                                            
                          
          Jauheliha-pestokastike
Pesto ja valmis tomaattikastike antavat tutulle jauhelihasoosille erinomaisen maun.
Pesto ja valmis tomaattikastike antavat tutulle jauhelihasoosille erinomaisen maun.
Kuva: Sydänmerkki / Timo Viljakainen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    2(puna)sipulia
 - 
                    2valkosipulinkynttä
 - 
                    1 rklöljyä tai pullomargariinia
 - 
                    400 gjauhelihaa (rasvaa max. 10%)
 - 
                    1punainen paprika
 - 
                    1 ½ dlchilinmakuista tomaattikastiketta
 - 
                    3-4 rklpunaista pestoa
 - 
                    1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
 
Valmistusohje
                    1. Hienonna sipulit ja kypsennä ne jauhelihan kanssa rasvassa.
                  
                                                                                  
                    2. Lisää kapeiksi suikaleiksi leikattu paprika ja jatka kypsennystä muutama minuutti. Lisää chili-tomaattikastike, pesto ja ruokakerma. Anna hautua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
                  
                                                            Vinkki
- Jos et löydä kaupasta chilinmakuista tomaattikastiketta, käy pieni purkki (n. 200g) paseerattua tomaattia yhtä mainiosti. Lisää tarvittaessa hiukan chiliä, pippurirouhetta ja suolaa.
 - Nauti täysjyväpastan kanssa.
 
Valmistusohje
                1. 
                                                              Hienonna sipulit ja kypsennä ne jauhelihan kanssa rasvassa.
              
                2. 
                                                          Lisää kapeiksi suikaleiksi leikattu paprika ja jatka kypsennystä muutama minuutti. Lisää chili-tomaattikastike, pesto ja ruokakerma. Anna hautua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
              Vinkki
- Jos et löydä kaupasta chilinmakuista tomaattikastiketta, käy pieni purkki (n. 200g) paseerattua tomaattia yhtä mainiosti. Lisää tarvittaessa hiukan chiliä, pippurirouhetta ja suolaa.
 - Nauti täysjyväpastan kanssa.
 
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                130 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                8 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.4 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                6 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                4 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                10 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.8 g