Ainekset
- 
                    1salottisipuli
 - 
                    1-2valkospulin kynttä
 - 
                    ½punainen chili
 - 
                    1 rklöljyä
 - 
                    1 dlmaapähkinälevitettä
 - 
                    1 dlomenasosetta
 - 
                    1 dlvettä
 - 
                    3 rkllimettimehua
 - 
                    1 tlperunajauhoja
 - 
                    1 tljauhettua korianteria
 - 
                    pari oksaasitruunamelissaa
 - 
                    ¼ tlsuolaa
 
Valmistusohje
                    1. Kuori ja hienonna sipulit ja chili. Kuullota kasvikset kevyesti öljyssä kattilassa.
                  
                                                                                  
                    2. Lisää muut ainekset ja anna kiehahtaa.
                  
                                                                                  
                    3. Tarjoa tahna lämpimänä kastikkeena tai kylmänä levitteenä.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                230 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                18 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                2.9 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                7 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                5 g
              
            
                Kuitua
              
              
                3 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                8 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          Pähkinätahna
Makeantulinen pähkinätahna sopii niin lihan ja kalan lisukkeeksi, kasvisten dippailuun kuin levitteeksi leivälle.
Makeantulinen pähkinätahna sopii niin lihan ja kalan lisukkeeksi, kasvisten dippailuun kuin levitteeksi leivälle.
Kuva: Sydänmerkki /Ulla-Maija Hänninen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    1salottisipuli
 - 
                    1-2valkospulin kynttä
 - 
                    ½punainen chili
 - 
                    1 rklöljyä
 - 
                    1 dlmaapähkinälevitettä
 - 
                    1 dlomenasosetta
 - 
                    1 dlvettä
 - 
                    3 rkllimettimehua
 - 
                    1 tlperunajauhoja
 - 
                    1 tljauhettua korianteria
 - 
                    pari oksaasitruunamelissaa
 - 
                    ¼ tlsuolaa
 
Valmistusohje
                    1. Kuori ja hienonna sipulit ja chili. Kuullota kasvikset kevyesti öljyssä kattilassa.
                  
                                                                                  
                    2. Lisää muut ainekset ja anna kiehahtaa.
                  
                                                                                  
                    3. Tarjoa tahna lämpimänä kastikkeena tai kylmänä levitteenä.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Kuori ja hienonna sipulit ja chili. Kuullota kasvikset kevyesti öljyssä kattilassa.
              
                2. 
                                                              Lisää muut ainekset ja anna kiehahtaa.
              
                3. 
                                                                    
        Tarjoa tahna lämpimänä kastikkeena tai kylmänä levitteenä.
              Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                230 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                18 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                2.9 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                7 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                5 g
              
            
                Kuitua
              
              
                3 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                8 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g