Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Marinadi
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
2 rkl
soijakastiketta
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
timjamia
Lisäksi
400 g
naudan sisä- tai ulkofilettä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
18 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Härkävartaat

Valkosipuli ja maustekastikkeet sekä riittävän pitkä maustamisaika takaavat härkävartaiden herkullisuuden.

Valkosipuli ja maustekastikkeet sekä riittävän pitkä maustamisaika takaavat härkävartaiden herkullisuuden.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Marinadi
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
2 rkl
soijakastiketta
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
timjamia
Lisäksi
400 g
naudan sisä- tai ulkofilettä

Valmistusohje

1.
Hienonna marinadin valkosipulinkynnet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2.
Leikkaa liha noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita lihapalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
3.
Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
18 g
Suolaa
0.8 g