
Ainekset
- Valkopaputahna
-
2 tlk (n. 460 g)(isoja) valkoisia papuja
-
1valkosipulin kynsi
-
¾ dlvaaleaa tahinitahnaa
-
4 rklkylmää vettä
-
1-2 rklsitruunanmehua
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Grillatut kasvikset
-
1 kgkasviksia, esim. varsiparsakaalia, paprikaam kesäkurpitsaa,, terttutomaatteja
-
3kesäsipulia
-
1 rklöljyä
-
½ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Valuta pavut ja laita ne monitoimikoneen kulhoon. Raasta mukaan valkosipulin kynsi. Lisää loput ainekset ja soseuta sileäksi.
2. Huuhtele kasvikset ja pilko reilunkokoisiksi paloiksi. Viipaloi sipulien vhreät varret.
3. Sivele kasviksille öljyä ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä. Mausta suolalla.
4. Levitä paputahna laakealle tarjoiluvadille. Kokoa kasvikset päälle ja ripottele pinnalle viipaloidut sipulin varret.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
55 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Grillatut kasvikset ja paputahnaa
Kesän parhaat kasvikset kypsyvät grillissä ja ne tarjotaan kuohkean tahinilla maustetun paputahnan kanssa.
Kesän parhaat kasvikset kypsyvät grillissä ja ne tarjotaan kuohkean tahinilla maustetun paputahnan kanssa.
Kuva: Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Valkopaputahna
-
2 tlk (n. 460 g)(isoja) valkoisia papuja
-
1valkosipulin kynsi
-
¾ dlvaaleaa tahinitahnaa
-
4 rklkylmää vettä
-
1-2 rklsitruunanmehua
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Grillatut kasvikset
-
1 kgkasviksia, esim. varsiparsakaalia, paprikaam kesäkurpitsaa,, terttutomaatteja
-
3kesäsipulia
-
1 rklöljyä
-
½ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Valuta pavut ja laita ne monitoimikoneen kulhoon. Raasta mukaan valkosipulin kynsi. Lisää loput ainekset ja soseuta sileäksi.
2. Huuhtele kasvikset ja pilko reilunkokoisiksi paloiksi. Viipaloi sipulien vhreät varret.
3. Sivele kasviksille öljyä ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä. Mausta suolalla.
4. Levitä paputahna laakealle tarjoiluvadille. Kokoa kasvikset päälle ja ripottele pinnalle viipaloidut sipulin varret.
Valmistusohje
1.
Valuta pavut ja laita ne monitoimikoneen kulhoon. Raasta mukaan valkosipulin kynsi. Lisää loput ainekset ja soseuta sileäksi.
2.
Huuhtele kasvikset ja pilko reilunkokoisiksi paloiksi. Viipaloi sipulien vhreät varret.
3.
Sivele kasviksille öljyä ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä. Mausta suolalla.
4.
Levitä paputahna laakealle tarjoiluvadille. Kokoa kasvikset päälle ja ripottele pinnalle viipaloidut sipulin varret.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
55 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g