Cashew-kaaliwokki

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
L M K

Jos et kaipaa aterialle perunaa tai riisiä, tässä mainio lisuke lihalle tai kalalle, vaikkapa kesän grillaushetkiin. Maistuu myös lämpimänä salaattina

Vinkki

Paahda pähkinöitä halutessasi kuivalla pannulla ennen kasvisten wokkaamista



Raaka-aineet

900 g
varhaiskaalia tai kiinankaalia
1
paprika
1
sipuli
4
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
1
vihreä chilipalko
1 rkl
seesamiöljyä
3 rkl
vähäsuolaista soijakastiketta
70 g
cashew-pähkinöitä

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali, paprika, sipuli. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Wokkaa vihanneksia seesamiöljyssä pari minuuttia - nopea kypsennys riittää, jotta kasvikset ovat sopivan napakoita. Mausta soijakastikkeella ja ripottele päälle pähkinät.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
70 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g