Cocktailpalat savuporotäytteellä

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Porotäytteiset suupalat sopivat niin kevään kuin loppuvuoden juhliin.

Vinkki

Vinkki
Savuporon sijaan täytteeseen sopii myös naudanpaisti- tai kylmäsavuhärkä- tai porsasviipaleet.



Raaka-aineet

8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
40 g
kylmäsavuporoviipaleita
1
punasipuli
½
paprika
100 g
maustettua tuorejuustoa
200 g
kermaviiliä
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
ruohosipulia

Valmistusohje

1. Hienonna poroleikkeleet, punasipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutioiden joukkoon tuorejuusto ja aluksi noin ¾ purkillista kermaviilistä. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta halutessasi mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle ruokalusikallinen täytettä. Koristele ruohosipulisilpulla.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.0 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g