Cocktailpalat savulohitäytteellä

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
G L M

Suussasulavat cocktailpalat sopivat juhlaan kuin juhlaan. Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.

Vinkki

  • Paloja tulee yhteensä 30 kpl
  • varaa niitä 3 kpl ruokailijaa kohti


Raaka-aineet

8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
1
punasipuli
100 g
lämminsavulohta
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
sitruunamehua
200 g
kermaviiliä
½ dl
tuoretta tilliä
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g