Broileritaskut vuohenjuustolla

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
M

Arkinen broileri taipuu juhla-ateriaksi, kun täytät fileet vuohenjuustolla. Taskujen sisältä valuu kypsennettäessä hieman vuohenjuustoa – kaapaise valunut juusto broilerin päälle uunista ottamisen jälkeen.

Vinkki

Tarjoa raikkaana lisukkeena karviaischutneyta sekä paahdettua rosollia 



Raaka-aineet

4
maustamatonta broilerin rintafileetä
1
omena
100g
vuohenjuustoa
4 oksaa
tuoretta rosmariinia
2 rkl
sinappia
½ tl
suolaa
Lisäksi
8
cocktailtikkua
1 rkl
voita tai pullomargariinia

Valmistusohje

1. Leikkaa broilerin fileiden keskelle viilto niin, että saat avattua fileet kirjan kannen tapaan auki.
2. Pese omena, poista kota ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksaksi viipaleeksi. Hienonna rosmariini.
3. Voitele broilerinfileet dijonsinapilla. Ripottele päälle rosmariinia. Levitä fileiden toiselle puolelle omenaviipaleita ja vuohenjuustoviipaleita. Taita fileet takaisin kiinni niin, että täyte jää fileen sisälle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ripottele pinnalle hiukan suolaa ja halutessasi lisää hienonnettua rosmariinia.
4. Kuumenna rasva paistinpannulla. Nosta pannulle pari täytettyä broilerifileetä kerrallaan ja ruskista molemmin puolin. Jatka kypsennystä uunissa 225 asteessa 20-30 minuuttia
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
21 g
Suolaa
0.8 g