Ainekset
-
1 rs (330 g)broilerin fileesuikaleita
-
1 (300 g)kesäkurpitsa
-
½ ps (à 200 g)sipulia (pakaste)
-
2 tlrypsiöljyä
-
1 prk (390 g)valkosipulitomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
2 tlbasilikaa
-
1 tltimjamia
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlmustapippuria
-
200 gvihreitä papuja (pakaste)
-
400 gtäysjyväspagettia
-
½ ruukkubasilikaa
Valmistusohje
1. Ota broilerit huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen valmistusta.
2. Raasta kesäkurpitsa. Laita pastavesi kiehumaan.
3. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista broilerit. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja kuullota 5 minuuttia.
4. Kaada tomaattimurska pannulle. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi kastikkeeseen. Mausta basilikalla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
5. Kuumenna kastike ja lisää pavut. Voit tarvittaessa paloitella pavut pienemmiksi.
6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Hienonna lopuksi mukaan basilika.
Vinkki
Vinkki: Voit vaihtaa vihreät pavut purkkipapuihin tai lisätä kastikkeeseen paloiteltua paprikaa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
17 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.3 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Kanapasta
Tomaattinen kanapasta saa mehevyyttä kesäkurpitsasta ja vihreistä pavuista.
Tomaattinen kanapasta saa mehevyyttä kesäkurpitsasta ja vihreistä pavuista.
Kuva: Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 rs (330 g)broilerin fileesuikaleita
-
1 (300 g)kesäkurpitsa
-
½ ps (à 200 g)sipulia (pakaste)
-
2 tlrypsiöljyä
-
1 prk (390 g)valkosipulitomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
2 tlbasilikaa
-
1 tltimjamia
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlmustapippuria
-
200 gvihreitä papuja (pakaste)
-
400 gtäysjyväspagettia
-
½ ruukkubasilikaa
Valmistusohje
1. Ota broilerit huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen valmistusta.
2. Raasta kesäkurpitsa. Laita pastavesi kiehumaan.
3. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista broilerit. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja kuullota 5 minuuttia.
4. Kaada tomaattimurska pannulle. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi kastikkeeseen. Mausta basilikalla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
5. Kuumenna kastike ja lisää pavut. Voit tarvittaessa paloitella pavut pienemmiksi.
6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Hienonna lopuksi mukaan basilika.
Vinkki
Vinkki: Voit vaihtaa vihreät pavut purkkipapuihin tai lisätä kastikkeeseen paloiteltua paprikaa.
Valmistusohje
1.
Ota broilerit huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen valmistusta.
2.
Raasta kesäkurpitsa. Laita pastavesi kiehumaan.
3.
Kuumenna öljy pannussa ja ruskista broilerit. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja kuullota 5 minuuttia.
4.
Kaada tomaattimurska pannulle. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi kastikkeeseen. Mausta basilikalla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
5.
Kuumenna kastike ja lisää pavut. Voit tarvittaessa paloitella pavut pienemmiksi.
6.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Hienonna lopuksi mukaan basilika.
Vinkki
Vinkki: Voit vaihtaa vihreät pavut purkkipapuihin tai lisätä kastikkeeseen paloiteltua paprikaa.
Muunnos
Saat kanapastasta gluteenittoman käyttämällä gluteenitonta pastaa, jolloin ruoka sopii keliaakikoille.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
17 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.3 g