Ainekset
- 
                    1 prk (200g)kermaviiliä
 - 
                    1 dlkauralesettä
 - 
                    1sitruunan kuori
 - 
                    400 gbroilerin tai kalkkunan jauhelihaa
 - 
                    2 (140g)porkkanaa
 - 
                    ¾ tlsuolaa
 - 
                    2 dl (100 g)juustoraastetta
 
Valmistusohje
                    1. Sekoita kulhossa kermaviili ja kauraleseet. Anna turvota 5 minuuttia.
                  
                                                                                  
                    2. Pese sitruuna lämpimällä vedellä ja raasta kuoren keltainen osa. Lisää kermaviiliseokseen. Lisää myös jauheliha, porkkana raastettuna, suola ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.
                  
                                                                                  
                    3. Muotoile taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle 1- 1 ½ cm paksuisia pihvejä. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
                  
                                                            Vinkki
- Lisää taikinan joukkoon 5 dl hienonnettua tuoretta pinaattia.
 - Voit maustaa taikinaa myös 1 tl :lla kurkumaa.
 
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                150 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                7 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                3 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                5 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                15 g
              
            
                Suolaa
              
              
                7 g
              
            
                                                                  Munaton
                                                            
                          
          
                                                                  Munaton
                                                            
                          
          Sitruunaiset broileri-kasvispihvit
Sitruunan raikastamat ja juustoraasteen ja porkkanan mehevöittämät broileripihvit valmistuvat pöytään puolessa tunnissa.
Sitruunan raikastamat ja juustoraasteen ja porkkanan mehevöittämät broileripihvit valmistuvat pöytään puolessa tunnissa.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    1 prk (200g)kermaviiliä
 - 
                    1 dlkauralesettä
 - 
                    1sitruunan kuori
 - 
                    400 gbroilerin tai kalkkunan jauhelihaa
 - 
                    2 (140g)porkkanaa
 - 
                    ¾ tlsuolaa
 - 
                    2 dl (100 g)juustoraastetta
 
Valmistusohje
                    1. Sekoita kulhossa kermaviili ja kauraleseet. Anna turvota 5 minuuttia.
                  
                                                                                  
                    2. Pese sitruuna lämpimällä vedellä ja raasta kuoren keltainen osa. Lisää kermaviiliseokseen. Lisää myös jauheliha, porkkana raastettuna, suola ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.
                  
                                                                                  
                    3. Muotoile taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle 1- 1 ½ cm paksuisia pihvejä. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
                  
                                                            Vinkki
- Lisää taikinan joukkoon 5 dl hienonnettua tuoretta pinaattia.
 - Voit maustaa taikinaa myös 1 tl :lla kurkumaa.
 
Valmistusohje
                1. 
                                                              Sekoita kulhossa kermaviili ja kauraleseet. Anna turvota 5 minuuttia.
              
                2. 
                                                              Pese sitruuna lämpimällä vedellä ja raasta kuoren keltainen osa. Lisää kermaviiliseokseen. Lisää myös jauheliha, porkkana raastettuna, suola ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.
              
                3. 
                                                          Muotoile taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle 1- 1 ½ cm paksuisia pihvejä. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
              Vinkki
- Lisää taikinan joukkoon 5 dl hienonnettua tuoretta pinaattia.
 - Voit maustaa taikinaa myös 1 tl :lla kurkumaa.
 
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                150 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                7 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                3 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                5 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                15 g
              
            
                Suolaa
              
              
                7 g