Texmex lasagnette
Sydänmerkki-Ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia, Atrian Mehukasta Raastesalaattia öljykastikkeella. Sydänmerkki-ruisleipää kasvirasvalevitteellä ja rasvatonta maitoa
Annoksia
Annoskoko 300g
Saanto
5.5 kg
Valmistuhävikki 2%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote1 kg
-
0.08 kgMestari Forsman Kylmä- ja Lämminsuurustava Tärkkelys 2kg (615403
-
1.4 kgvesi
-
0.5 kgKasvirasvasekoite 15% laktoositon
-
0.06 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Meksiko 1kg (615395)
-
0.03 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1kg (615399)
-
0.025 kglihaliemijauhe, vähäsuolainen
-
0.4 kgtomaattimurska
-
0.6 kgfusillipasta, täysjyvä
-
0.8 kgporkkanasuikale, pakaste
-
0.075 kgjuustoraaste 15 %, laktoositon
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Mittaa ja yhdistä vesi ja kasvirasva. Lisää sekoittaen kylmätärkkelys nesteeseen. Anna turvota hetki.
2. Lisää tuoremakupohjat, mausteet ja tomaattimurska.
3. Mittaa voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan pasta, jauheliha ja porkkanasuikaleet
4. Kaada liemikastike GN-vuokaan.
5. Ripottele juustoraaste pinnalle.
6. Laita kansi päälle ja nosta kylmään.
7. Säilytys +4-+6 astetta max. 72 h valmistuksesta.
8. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 astetta, kosteus 50 %, noin 35 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja sisälämpötila on +75 astetta.
2. Lisää tuoremakupohjat, mausteet ja tomaattimurska.
3. Mittaa voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan pasta, jauheliha ja porkkanasuikaleet
4. Kaada liemikastike GN-vuokaan.
5. Ripottele juustoraaste pinnalle.
6. Laita kansi päälle ja nosta kylmään.
7. Säilytys +4-+6 astetta max. 72 h valmistuksesta.
8. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 astetta, kosteus 50 %, noin 35 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja sisälämpötila on +75 astetta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
0.6 g
Suolaa
0.3 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen