Intialainen kanakastike
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä villikaura-papumix kaurattoa, vihreää salaattia öljykastikkeella. Ruokaleiväksi Sydänmerkki-ruisleipää kasvirasvalevitteellä ja juomaksi rasvatonta maitoa.
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
5.6 kg
Valmistuhävikki 2%
Ainekset
-
0.8 kgAtria Kypsä Kanan Fileesuikale n. 2 kg (5599)
-
0.05 kgMestari Forsman Kylmä- ja Lämminsuurustava Tärkkelys 2kg (615403)
-
2 kgvesi
-
0.8 kgkookosmaito
-
Mestari Forsman Tuoremakupohja Intia 1kg (615393)
-
0.015 kgkanaliemijauhe, vähäsuolainen
-
0.006 kgsipulijauhe
-
0.12 kgtomaattisose
-
0.9 kgporkkanakuutio, pakaste
-
0.9 kgkukkakaalipala, pakaste
Valmistusohje
1. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen veteen. Anna turvota hetki. Lisää kookosmaito, tuoremakupohja ja mausteet, sekä tomaattisose. Sekoita hyvin.
2. Lisää kanan fileesuikaleet, porkkanakuutiot ja kukkakaalipalat. Sekoita.
Kastike säilyy +4-+6 astetta max. 72 h. valmistuksesta.
3. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 60 %, 140 astetta noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpö on +75 astetta.
2. Lisää kanan fileesuikaleet, porkkanakuutiot ja kukkakaalipalat. Sekoita.
Kastike säilyy +4-+6 astetta max. 72 h. valmistuksesta.
3. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 60 %, 140 astetta noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpö on +75 astetta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Kuitua
0.8 g
Suolaa
0.2 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen