Muikku&Chips
Atria punajuuret Suola 0,85 g/100g
Annoksia
Annoskoko 230g
Saanto
5.4 kg
Valmistuhävikki 2%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote3 kg
-
3 kglohkoperuna, kypsä
-
0.15 kgrypsiöljy
-
0.03 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1 kg (615399)
-
0.025 kgsuola
-
0.7 kgjogurtti, turkkilainen 6% rasvaa laktoositon
-
0.05 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1 kg (615399)
-
0.015 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Pippuri 1 kg (615401)
-
0.05 kgsitruunamehu
Kastike
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita järvikalapihvit 1/1-65mm GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla pakkauksen kuumennusohjeen mukaan.
2. Sekoita rypsiöljy, tuoremakupohja ja suola keskenään ja lisää perunoiden päälle ja sekoita.
3. Kypsennä lohkoperunat +185 asteessa yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla noin 20 minuuttia, kunnes lohkoperunat ovat paahtuneita ja lämpötila on +75 astetta.
4. Sekoita jogurtti, tuoremakupohja ja sitruunamehu.
Sydänmerkki-ateriaehdotus:
Tarjoa Muikku & Chips lisäkkeenä Atrian paahdettuja Atrian maustettuja punajuurilohkoja, täysjyvä kaura-papuvihersalaattia öljykastikkeella, leiväksi Sydänmerkki-kauraleipää kasvirasvalevitteellä ja rasvatonta maitoa.
2. Sekoita rypsiöljy, tuoremakupohja ja suola keskenään ja lisää perunoiden päälle ja sekoita.
3. Kypsennä lohkoperunat +185 asteessa yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla noin 20 minuuttia, kunnes lohkoperunat ovat paahtuneita ja lämpötila on +75 astetta.
4. Sekoita jogurtti, tuoremakupohja ja sitruunamehu.
Sydänmerkki-ateriaehdotus:
Tarjoa Muikku & Chips lisäkkeenä Atrian paahdettuja Atrian maustettuja punajuurilohkoja, täysjyvä kaura-papuvihersalaattia öljykastikkeella, leiväksi Sydänmerkki-kauraleipää kasvirasvalevitteellä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
1.3 g
Suolaa
0.7 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen