Rapean kullankeltaisen kuoren alla on lohesta ja seitistä valmistettu pehmeän makuinen kalapihvi. Makua antavat ranskankerma, ruohosipuli, tilli ja sitruuna.
Ainesosaluettelo
Viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar) 47 %, vedellä turvotettu herneproteiini, SEITI (Pollachius virens) 9 %, pyydetty troolilla Koillis-Atlantilta FAO-alue 27, gluteeniton korppujauhe (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, dekstroosi), rapsiöljy, laktoositon ranskankerma (KERMA, hapate), perunahiutale, sipuli, perunakuitu, ruohosipuli, sakeuttamisaineet (E461, E407a), tilli, jodioitu suola, sitruunamehutiiviste, mustapippuri. Kalapitoisuus 56 %. Lisättyä suolaa 0,7 %.
Ravintosisältö / 100 g
                  Energiaa
                
                
                  230 kcal
                
              
                  Rasvaa
                
                
                  17 g
                
              
                  josta tyydyttynyttä rasvaa
                
                
                  3.6 g
                
              
                  Hiilihydraatteja
                
                
                  9 g
                
              
                  josta sokereita
                
                
                  0.4 g
                
              
                  Kuitua
                
                
                  2.7 g
                
              
                  Proteiinia
                
                
                  12 g
                
              
                  Suolaa
                
                
                  0.9 g
                
              