L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Vispipuuro

L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Vispipuuro, lappapuuro, marjapuuro - rakkaalla puurolla on monta nimeä. Tämä välipalojen kuningatar valmistetaan raikkaista marjoista ja täysjyvärukiista. Jäähtynyt puuro vispataan kuohkeaksi vaahdoksi - nam!



Raaka-aineet

1 ½ l
vettä
Sydänmerkki-tuote
3 ½ dl
ruisjauhoja
2 dl
sokeria
¾ tl
suolaa
Sydänmerkki-tuote
3 dl
punaisia marjoja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Lisää vesi, marjat sekä suola kattilaan. Kiehauta ja lisää sekaan jauhot koko ajan sekoittaen. Kiehauta puuro uudelleen ja anna sen jälkeen hautua kannen alla noin tunnin ajan säännöllisesti sekoittaen.
2. Nosta puuro jäähtymään ja lisää sekaan sokeri. Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
3. Ennen tarjoilua vatkaa sähkövatkaimella jäähtynyttä puuroa noin kymmenen minuuttia. Mitä enemmän vatkaat, sen kuohkeampaa puuroa saat. Tarjoile vispipuuro tuoreiden marjojen ja maidon kanssa.

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
80 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
17 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
2.0 g
Kuva: Satokausikalenteri
Kuva: Satokausikalenteri
Kuva: Satokausikalenteri
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
80 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
17 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
2.0 g