Valkosipulilevite
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
5.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote5valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote200 graejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote200 gkermaviiliä
-
Sydänmerkki-tuote200 gtuorejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta tilliä tai timjamia hienonnettuna
Valmistusohje
1. Hienonna valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset ja kaada seos sideharsolla tai suodatinpussilla vuorattuun siivilään.
2. Laita siivilä kulhon päälle ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään. Samalla tahna kiinteytyy, kun osa nesteestä poistuu.
Vinkki
Kulhoon valunut hera sopii mainiosti vaikkapa sämpylätaikinan nesteeksi.