Välipalapatukat

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
L M K

Herkulliset välipalapatukat valmistuvat myös perheen pienimmiltä

Vinkki

Mausta seosta 1 appelsiinin raastetulla kuorella niin saat vielä vahvemman appelsiinin aromin.



Raaka-aineet

½ dl
pullomargariinia
1 dl
fariinisokeria
2 rkl
vettä
2 rkl
vaaleaa siirappia
2 dl
cashewpähkinöitä
½ dl
auringonkukan siemeniä
3 dl
mysliä
1 rkl
appelsiinimarmeladia

Valmistusohje

1. Kiehauta rasva, fariinisokeri, vesi ja siirappi nopeasti kattilassa. Rouhi pähkinät ja lisää muiden kuivien ainesten ja marmeladin kanssa kattilaan. Sekoita tasaiseksi.
2. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle 15 x 30 cm kokoiseksi levyksi. Painele seosta, jotta saat noin 1 cm paksuisen levyn.
3. Paista 150-asteisessa uunissa 30- 40 minuuttia eli kunnes pinta on kauniin ruskea. Leikkaa pitsapyörällä tai veitsellä annospaloiksi. Anna palojen jäähtyä ja kovettua.