Ainekset

5 dl
rasvatonta maitoa tai kaurajuomaa
2
kananmunaa
non 3 dl
vehnäjauhoja
pieni kourallinen
kuivattuja sieniä (esim. suppilovahveroita, mustatorvisieniä, herkkusieniä)
ripaus
suolaa
Paistamiseen
rypsiöljyä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
137 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Uusi
M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)
M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)
Uusi

Sieniletut

Sieniletut syntyvät, kun lettutaikinaan sujautetaan sieniä. Tarjoa vaikka raejuuston ja salaatin kanssa.

Sieniletut syntyvät, kun lettutaikinaan sujautetaan sieniä. Tarjoa vaikka raejuuston ja salaatin kanssa.

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
5 dl
rasvatonta maitoa tai kaurajuomaa
2
kananmunaa
non 3 dl
vehnäjauhoja
pieni kourallinen
kuivattuja sieniä (esim. suppilovahveroita, mustatorvisieniä, herkkusieniä)
ripaus
suolaa
Paistamiseen
rypsiöljyä

Valmistusohje

1.
Mittaa kulhoon maito ja kananmunat. Sekoita.
2.
Lisää vehnäjauhot vähitellen samalla vispaten.
3.
Lisää sienet, murentele pieneksi halutessasi. Mausta suolalla.
4.
Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
5.
Paista letut pannulla rypsiöljyssä. Tarjoa sellaisenaan tai salaatin kanssa.

Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
137 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g

Yhteistyössä