
Ainekset
-
5 dlrasvatonta maitoa tai kaurajuomaa
-
2kananmunaa
-
non 3 dlvehnäjauhoja
-
pieni kourallinenkuivattuja sieniä (esim. suppilovahveroita, mustatorvisieniä, herkkusieniä)
-
ripaussuolaa
- Paistamiseen
-
rypsiöljyä
Valmistusohje
1. Mittaa kulhoon maito ja kananmunat. Sekoita.
2. Lisää vehnäjauhot vähitellen samalla vispaten.
3. Lisää sienet, murentele pieneksi halutessasi. Mausta suolalla.
4. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
5. Paista letut pannulla rypsiöljyssä. Tarjoa sellaisenaan tai salaatin kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
137 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Sieniletut
Sieniletut syntyvät, kun lettutaikinaan sujautetaan sieniä. Tarjoa vaikka raejuuston ja salaatin kanssa.
Sieniletut syntyvät, kun lettutaikinaan sujautetaan sieniä. Tarjoa vaikka raejuuston ja salaatin kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5 dlrasvatonta maitoa tai kaurajuomaa
-
2kananmunaa
-
non 3 dlvehnäjauhoja
-
pieni kourallinenkuivattuja sieniä (esim. suppilovahveroita, mustatorvisieniä, herkkusieniä)
-
ripaussuolaa
- Paistamiseen
-
rypsiöljyä
Valmistusohje
1. Mittaa kulhoon maito ja kananmunat. Sekoita.
2. Lisää vehnäjauhot vähitellen samalla vispaten.
3. Lisää sienet, murentele pieneksi halutessasi. Mausta suolalla.
4. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
5. Paista letut pannulla rypsiöljyssä. Tarjoa sellaisenaan tai salaatin kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Valmistusohje
1.
Mittaa kulhoon maito ja kananmunat. Sekoita.
2.
Lisää vehnäjauhot vähitellen samalla vispaten.
3.
Lisää sienet, murentele pieneksi halutessasi. Mausta suolalla.
4.
Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
5.
Paista letut pannulla rypsiöljyssä. Tarjoa sellaisenaan tai salaatin kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
137 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g