
Ainekset
-
250 grasvatonta maitorahkaa
-
3kananmunaa
-
3/4 dlsokeria
-
1 dlvehnäjauhoja
-
hyppysellinensuolaa
- Paistamiseen
-
rypsiöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista lettuja lettupannulla miedolla lämmöllä pienellä määrällä rasvaa.
3. Tarjoa heti, esimerkiksi marjojen ja hedelmien kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
- Rahkalettujen kanssa kannattaa nauttia kauden hedelmiä tai marjoja ja vaikka vaahdotettavaa vaniljakastiketta. Talvella sitrushedelmät ovat syrnikeiksikin kutsutuille letuille loistava pari. Kesällä ei mikään voita mansikoita lettujen kaverina.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
183 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
13 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.4 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Rahkaletut
Helpot rahkaletut valmistuvat nopeasti ja sopivat aamupalaksi, välipalaksi tai jälkkäriksi.
Helpot rahkaletut valmistuvat nopeasti ja sopivat aamupalaksi, välipalaksi tai jälkkäriksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
250 grasvatonta maitorahkaa
-
3kananmunaa
-
3/4 dlsokeria
-
1 dlvehnäjauhoja
-
hyppysellinensuolaa
- Paistamiseen
-
rypsiöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista lettuja lettupannulla miedolla lämmöllä pienellä määrällä rasvaa.
3. Tarjoa heti, esimerkiksi marjojen ja hedelmien kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
- Rahkalettujen kanssa kannattaa nauttia kauden hedelmiä tai marjoja ja vaikka vaahdotettavaa vaniljakastiketta. Talvella sitrushedelmät ovat syrnikeiksikin kutsutuille letuille loistava pari. Kesällä ei mikään voita mansikoita lettujen kaverina.
Valmistusohje
1.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi.
2.
Paista lettuja lettupannulla miedolla lämmöllä pienellä määrällä rasvaa.
3.
Tarjoa heti, esimerkiksi marjojen ja hedelmien kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
- Rahkalettujen kanssa kannattaa nauttia kauden hedelmiä tai marjoja ja vaikka vaahdotettavaa vaniljakastiketta. Talvella sitrushedelmät ovat syrnikeiksikin kutsutuille letuille loistava pari. Kesällä ei mikään voita mansikoita lettujen kaverina.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
183 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
13 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.4 g