
Ainekset
- Pohja
-
4 dlrasvatonta maitoa tai kasvijuomaa
-
200 graejuustoa
-
3kananmunaa
-
2 ½ dlvehnäjauhoja
-
½ tlsuolaa
- Täyte
-
100 gkirsikkatomaatteja
-
1 pkt (200-250 g)käyttövalmiita kasviproteiinipaloja (esim. Gold & Green suikaleita tai Muu Fava-paloja )
-
2 dljuustoraastetta (rasvaa max 17%)
-
1 tloreganoa
Valmistusohje
1. Sekoita pohjataikinan ainekset. Anna turvota 15 minuuttia.
2. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 10 minuuttia.
3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa puoliksi.
4. Ripottele puolikypsän pohjan päälle käsin murennettua kasviproteiinia, tomaattipaloja, juustoraastetta ja oreganoa. Jatka kypsentämistä 15–20 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.7 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Raejuustopannari
Ruokaisasta pannarista paistuu muhkean mehevä, kun sekoitat taikinaan purkillisen raejuustoa. Paista pannaria ensin hetki, ennen kuin lastaat päälle pitsanmakuiset täytteet.
Ruokaisasta pannarista paistuu muhkean mehevä, kun sekoitat taikinaan purkillisen raejuustoa. Paista pannaria ensin hetki, ennen kuin lastaat päälle pitsanmakuiset täytteet.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Pohja
-
4 dlrasvatonta maitoa tai kasvijuomaa
-
200 graejuustoa
-
3kananmunaa
-
2 ½ dlvehnäjauhoja
-
½ tlsuolaa
- Täyte
-
100 gkirsikkatomaatteja
-
1 pkt (200-250 g)käyttövalmiita kasviproteiinipaloja (esim. Gold & Green suikaleita tai Muu Fava-paloja )
-
2 dljuustoraastetta (rasvaa max 17%)
-
1 tloreganoa
Valmistusohje
1. Sekoita pohjataikinan ainekset. Anna turvota 15 minuuttia.
2. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 10 minuuttia.
3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa puoliksi.
4. Ripottele puolikypsän pohjan päälle käsin murennettua kasviproteiinia, tomaattipaloja, juustoraastetta ja oreganoa. Jatka kypsentämistä 15–20 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Sekoita pohjataikinan ainekset. Anna turvota 15 minuuttia.
2.
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 10 minuuttia.
3.
Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa puoliksi.
4.
Ripottele puolikypsän pohjan päälle käsin murennettua kasviproteiinia, tomaattipaloja, juustoraastetta ja oreganoa. Jatka kypsentämistä 15–20 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.7 g