Pinaattilettuset

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Pinaattiletut maistuvat niin pääruokana kuin lisäkkeenäkin.

Vinkki

  • Tarjoa  kalan tai grillatun lihan lisäkkeenä tai sellaisenaan pääruokana. 
  • Jos valmistat lettusia pääruuaksi, tee kaksinkertainen annos.
  • Lisäkkeeksi sopii tulisen raikas raparperichutney.


Raaka-aineet

100 g
tuoretta pinaattia
1
sipuli
2
porkkanaa
1 dl
ohrajauhoja
1 dl
maitoa
1
muna
½ dl
tuoretta tilliä
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
suolaa
Paistamiseen
2 rkl
pullomargariinia

Valmistusohje

1. Huuhtele ja pilko pinaatti, kuori ja raasta porkkana, hienonna sipuli.
2. Sekoita pinaattia lukuun ottamatta ainekset keskenään taikinaksi, anna turvota 10 minuuttia ja kääntele joukkoon pinaatti.
3. Paista taikina letuiksi pinnoitetulla, rasvatulla lettupannulla.
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g