Pannuleivät

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
M K

Nämä ihanat leipäset syntyvät ilman uunia - joko paistinpannussa tai vaikkapa muurikassa kesäkeittiössä

Vinkki

  • Rahkan ja maidon voit korvata 3 dl:lla piimää
  • Myslin sijana voit käyttää puurohiutaleita makusi mukaan. Jos valitset hiutaleet, lisää tarvittaessa jauhoja hiukan, jos taikina tuntuu liian löysältä


Raaka-aineet

1 prk (250 g)
maitorahkaa
½ dl
maitoa
2 rkl
siirappia
2 dl
mysliä
2 dl
hiivaleipäjauhoja
½ dl
pähkinärouhetta
1 tl
soodaa
½ tl
suolaa
Paistamiseen
3 rkl
pullomargariinia tai rypsiöljyä

Valmistusohje

1. Sekoita rahka, maito ja siirappi. Lisää kuivat ainekset ja sekoita nopeasti taikinaksi.
2. Leivo pehmeä taikina pötköksi ja jaa 8 osaan. Taputtele palat noin 1 cm paksuisiksi rieskoiksi.
3. Paista miedolla lämmöllä paistinpannussa pullomargariinissa tai rypsiöljyssä.
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
246 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
27 g
josta sokereita
10 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g