G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Paahdettu tomaatti

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Paahdetut tomaatit sopivat niin leivän päälle, lämpimään salaattiin kuin pääruuan lisukkeeksi. Laita paahtuneet kasvikset mieleiseesi öljyyn ja voilà - saat trendikkään tomaatticonfitin



Raaka-aineet

400 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
öljyä
1 tl
sokeria
1 maustemitta
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
5 oksaa
tuoretta timjamia tai rosmariinia

Valmistusohje

1. Halkaise tomaatit ja asettele puolikkaat pellille leivinpaperille. Valuta päälle hiukan öljyä ja ripottele pintaan mausteita. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Vinkki

Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan ⅕ teelusikallista

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g