Ainekset

4
persikkaa
1 dl
appelsiinimehua
4 rkl
fariinisokeria
1 tl
kanelia
Jogurttikastike
2 dl
rasvatonta, maustamatonta jogurttia
0,5 dl
appelsiinimehua
1 rkl
vaahterasiirappia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
62 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Uusi
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Uusi

Marinoidut persikat jogurttikastikkeella

Nämä makeat persikat tarjoillaan raikkaan jogurttikastikkeen kera.

Nämä makeat persikat tarjoillaan raikkaan jogurttikastikkeen kera.

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
4
persikkaa
1 dl
appelsiinimehua
4 rkl
fariinisokeria
1 tl
kanelia
Jogurttikastike
2 dl
rasvatonta, maustamatonta jogurttia
0,5 dl
appelsiinimehua
1 rkl
vaahterasiirappia

Valmistusohje

1.
Puolita persikat ja poista kivet.
2.
Sekoita appelsiinimehu, fariinisokeri ja kaneli yhteen.
3.
Nosta persikat halkaistu pinta ylöspäin laakeaan astiaan. Kaada appelsiini-sokeriseos persikoiden pinnalle. Peitä lautanen muovikelmulla.
4.
Anna persikoiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. (Ota talteen marinadi ja käytä kastikkeena tarjoiltaessa.)
5.
Grillaa persikoita noin 175 asteessa suoralla lämmöllä noin neljä minuuttia per puoli.
6.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi. Tarjoa kastike grillattujen persikoiden kanssa.

Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra

Vinkki

Voit ripotella annosten päälle halutessasi granolaa tai mysliä tuomaan annokselle rapsakkuutta.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
62 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g

Yhteistyössä