
Ainekset
-
4persikkaa
-
1 dlappelsiinimehua
-
4 rklfariinisokeria
-
1 tlkanelia
- Jogurttikastike
-
2 dlrasvatonta, maustamatonta jogurttia
-
0,5 dlappelsiinimehua
-
1 rklvaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Puolita persikat ja poista kivet.
2. Sekoita appelsiinimehu, fariinisokeri ja kaneli yhteen.
3. Nosta persikat halkaistu pinta ylöspäin laakeaan astiaan. Kaada appelsiini-sokeriseos persikoiden pinnalle. Peitä lautanen muovikelmulla.
4. Anna persikoiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. (Ota talteen marinadi ja käytä kastikkeena tarjoiltaessa.)
5. Grillaa persikoita noin 175 asteessa suoralla lämmöllä noin neljä minuuttia per puoli.
6. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi. Tarjoa kastike grillattujen persikoiden kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Voit ripotella annosten päälle halutessasi granolaa tai mysliä tuomaan annokselle rapsakkuutta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
62 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Marinoidut persikat jogurttikastikkeella
Nämä makeat persikat tarjoillaan raikkaan jogurttikastikkeen kera.
Nämä makeat persikat tarjoillaan raikkaan jogurttikastikkeen kera.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4persikkaa
-
1 dlappelsiinimehua
-
4 rklfariinisokeria
-
1 tlkanelia
- Jogurttikastike
-
2 dlrasvatonta, maustamatonta jogurttia
-
0,5 dlappelsiinimehua
-
1 rklvaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Puolita persikat ja poista kivet.
2. Sekoita appelsiinimehu, fariinisokeri ja kaneli yhteen.
3. Nosta persikat halkaistu pinta ylöspäin laakeaan astiaan. Kaada appelsiini-sokeriseos persikoiden pinnalle. Peitä lautanen muovikelmulla.
4. Anna persikoiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. (Ota talteen marinadi ja käytä kastikkeena tarjoiltaessa.)
5. Grillaa persikoita noin 175 asteessa suoralla lämmöllä noin neljä minuuttia per puoli.
6. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi. Tarjoa kastike grillattujen persikoiden kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Voit ripotella annosten päälle halutessasi granolaa tai mysliä tuomaan annokselle rapsakkuutta.
Valmistusohje
1.
Puolita persikat ja poista kivet.
2.
Sekoita appelsiinimehu, fariinisokeri ja kaneli yhteen.
3.
Nosta persikat halkaistu pinta ylöspäin laakeaan astiaan. Kaada appelsiini-sokeriseos persikoiden pinnalle. Peitä lautanen muovikelmulla.
4.
Anna persikoiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. (Ota talteen marinadi ja käytä kastikkeena tarjoiltaessa.)
5.
Grillaa persikoita noin 175 asteessa suoralla lämmöllä noin neljä minuuttia per puoli.
6.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi. Tarjoa kastike grillattujen persikoiden kanssa.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Voit ripotella annosten päälle halutessasi granolaa tai mysliä tuomaan annokselle rapsakkuutta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
62 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Kategoriat
Välipalat ja jälkiruoat Smoothiet, rahkat ja vanukkaat Marjat ja hedelmät Herkkuja grillistä heinäkuu elokuuYhteistyössä
