Ainekset
-
600 gkirjolohta
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
½ - ¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
4 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max 15 %)
-
2 rklmaissitärkkelystä
-
70 gbaby pinaattia
-
10aurinkokuivattua tomaattia
- Paistamiseen
-
2-3 rklöljyä
Valmistusohje
1. Jaa lohi neljään osaan ja poista nahka.
2. Hienonna sipulit ja kuullota pehmeiksi pannulla öljytilkassa (1 rkl). Kaada pehmenneet sipulit lautaselle.
3. Lisää pannulle hieman öljyä ja paista kalapalat kummaltakin puolelta kauniin ruskeaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Sekoita maissitärkkelys ruokakermaan.
5. Lisää kermaseos pannulle, samoin pinaatti, sipulit ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit.
6. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti eli kunnes kala on kypsää.
Vinkki
Saat kastikkeesta maidottoman ja gluteenittoman kun varmistat, että käyttämäsi kasvirasvasekoite on maidoton ja sopii gluteeniton.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
163 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.5 g
Lohta kermakastikkeessa
Lohta ja kasviksia sisältävä annos on kelpaa niin arkeen kuin juhlaan. Tarjoa lohipannu keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.
Lohta ja kasviksia sisältävä annos on kelpaa niin arkeen kuin juhlaan. Tarjoa lohipannu keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 gkirjolohta
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
½ - ¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
4 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max 15 %)
-
2 rklmaissitärkkelystä
-
70 gbaby pinaattia
-
10aurinkokuivattua tomaattia
- Paistamiseen
-
2-3 rklöljyä
Valmistusohje
1. Jaa lohi neljään osaan ja poista nahka.
2. Hienonna sipulit ja kuullota pehmeiksi pannulla öljytilkassa (1 rkl). Kaada pehmenneet sipulit lautaselle.
3. Lisää pannulle hieman öljyä ja paista kalapalat kummaltakin puolelta kauniin ruskeaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Sekoita maissitärkkelys ruokakermaan.
5. Lisää kermaseos pannulle, samoin pinaatti, sipulit ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit.
6. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti eli kunnes kala on kypsää.
Vinkki
Saat kastikkeesta maidottoman ja gluteenittoman kun varmistat, että käyttämäsi kasvirasvasekoite on maidoton ja sopii gluteeniton.
Valmistusohje
1.
Jaa lohi neljään osaan ja poista nahka.
2.
Hienonna sipulit ja kuullota pehmeiksi pannulla öljytilkassa (1 rkl). Kaada pehmenneet sipulit lautaselle.
3.
Lisää pannulle hieman öljyä ja paista kalapalat kummaltakin puolelta kauniin ruskeaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4.
Sekoita maissitärkkelys ruokakermaan.
5.
Lisää kermaseos pannulle, samoin pinaatti, sipulit ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit.
6.
Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti eli kunnes kala on kypsää.
Vinkki
Saat kastikkeesta maidottoman ja gluteenittoman kun varmistat, että käyttämäsi kasvirasvasekoite on maidoton ja sopii gluteeniton.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
163 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.5 g
Yhteistyössä