Ainekset
-
200 gpastaa (esim. penne)
-
250 glohta fileenä
-
100 gkylmäsavulohta
-
1sipuli
-
2valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
½ dlvehnäjauhoja
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
1 rkltilliä
-
200 gkasviksia, esim. paprikaa, vihreitä papuja (pakaste)
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
- Pinnalle
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
Valmistusohje
1. Keitä pasta puolikypsäksi eli noin 5 minuuttia. Kuutioi kala ja suikaloi savukala.
2. Hienonna sipulit ja kuullota rasvassa hetki. Lisää jauhot ja maito. Hauduta viitisen minuuttia. Lisää mausteet sekä haluamasi kasvikset ja kalapalat. Hauduta minuutin verran varovasti sekoittaen, jotta kasvikset hiukan lämpenevät ja kala kypsyy. Lisää lopuksi 1 dl juustoraastetta.
3. Sekoita kastike pastan joukkoon ja kaada (leivinpaperilla vuorattuun) uunivuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30 min.
Vinkki
Jos pidät sitruunan mausta, lisää vuokaan pari teelusikallista hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta ja sitruunan mehua.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
92 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Munaton
Munaton
Lohi-pastavuoka
Lohi-pastavuoka on uusi versio tutusta lasagnesta, johon kylmäsavulohi tuo ylellisen makuvivahteen. Lohi-pastavuoka on helppo- ja nopeatekoinen arjen pelastaja, joka maistuu koko perheelle.
Lohi-pastavuoka on uusi versio tutusta lasagnesta, johon kylmäsavulohi tuo ylellisen makuvivahteen. Lohi-pastavuoka on helppo- ja nopeatekoinen arjen pelastaja, joka maistuu koko perheelle.
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gpastaa (esim. penne)
-
250 glohta fileenä
-
100 gkylmäsavulohta
-
1sipuli
-
2valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
½ dlvehnäjauhoja
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
1 rkltilliä
-
200 gkasviksia, esim. paprikaa, vihreitä papuja (pakaste)
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
- Pinnalle
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
Valmistusohje
1. Keitä pasta puolikypsäksi eli noin 5 minuuttia. Kuutioi kala ja suikaloi savukala.
2. Hienonna sipulit ja kuullota rasvassa hetki. Lisää jauhot ja maito. Hauduta viitisen minuuttia. Lisää mausteet sekä haluamasi kasvikset ja kalapalat. Hauduta minuutin verran varovasti sekoittaen, jotta kasvikset hiukan lämpenevät ja kala kypsyy. Lisää lopuksi 1 dl juustoraastetta.
3. Sekoita kastike pastan joukkoon ja kaada (leivinpaperilla vuorattuun) uunivuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30 min.
Vinkki
Jos pidät sitruunan mausta, lisää vuokaan pari teelusikallista hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta ja sitruunan mehua.
Valmistusohje
1.
Keitä pasta puolikypsäksi eli noin 5 minuuttia. Kuutioi kala ja suikaloi savukala.
2.
Hienonna sipulit ja kuullota rasvassa hetki. Lisää jauhot ja maito. Hauduta viitisen minuuttia. Lisää mausteet sekä haluamasi kasvikset ja kalapalat. Hauduta minuutin verran varovasti sekoittaen, jotta kasvikset hiukan lämpenevät ja kala kypsyy. Lisää lopuksi 1 dl juustoraastetta.
3.
Sekoita kastike pastan joukkoon ja kaada (leivinpaperilla vuorattuun) uunivuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30 min.
Vinkki
Jos pidät sitruunan mausta, lisää vuokaan pari teelusikallista hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta ja sitruunan mehua.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
92 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g