
Ainekset
-
1,5 dlaquafabaa eli kikhernepurkin lientä
-
1,5 dlsokeria
-
1luomu limen raastettu kuori
- Täyte
-
1,5 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
200 grasvatonta maitorahkaa
-
maun mukaansokeria
-
maun mukaanhedelmiä tai marjoja
Valmistusohje
Marenki
Täyte
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Huom!
Jos teet pikkumarenkeja, lyhennä kuivatusaikaa.
Kokeile!
Vegaanista marenkia voi valmistaa myös vaikka valkopapujen tai mustapapujen liemestä. Liemen voi myös pakastaa myöhempää käyttökertaa varten.
Ravintosisältö
/ 100 gKikherneliemi-marenki
Vegaaninen kikherneliemi-marenki on rapeaa ja ilmavaa, eli juuri sellaista, kuin ”oikea” marenkikin. Suussa sulavan herkullista.
Vegaaninen kikherneliemi-marenki on rapeaa ja ilmavaa, eli juuri sellaista, kuin ”oikea” marenkikin. Suussa sulavan herkullista.
Ainekset
Ainekset
-
1,5 dlaquafabaa eli kikhernepurkin lientä
-
1,5 dlsokeria
-
1luomu limen raastettu kuori
- Täyte
-
1,5 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
200 grasvatonta maitorahkaa
-
maun mukaansokeria
-
maun mukaanhedelmiä tai marjoja
Valmistusohje
Marenki
Täyte
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Huom!
Jos teet pikkumarenkeja, lyhennä kuivatusaikaa.
Kokeile!
Vegaanista marenkia voi valmistaa myös vaikka valkopapujen tai mustapapujen liemestä. Liemen voi myös pakastaa myöhempää käyttökertaa varten.
Valmistusohje
Marenki
Täyte
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Huom!
Jos teet pikkumarenkeja, lyhennä kuivatusaikaa.
Kokeile!
Vegaanista marenkia voi valmistaa myös vaikka valkopapujen tai mustapapujen liemestä. Liemen voi myös pakastaa myöhempää käyttökertaa varten.
Muunnos
Saat ohjeesta kokonaan vegaanisen vaihtamalla täytteen maitotuotteet vegaanisiin versioihin.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Yhteistyössä
