Ainekset
- 
                    800 gkesäkurpitsaa
 - 
                    500 gsalaattifenkolia
 - 
                    150 gpurjoa
 - 
                    1valkosipulin kynsi
 - 
                    1,2 lvettä
 - 
                    1 ½ tltimjamia
 - 
                    ½ tlsuolaa
 - 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
 - 
                    200 gsulatejuustoa
 
Valmistusohje
                    1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
                  
                                                                                  
                    2. Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
                                                            Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
 - Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
 
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                34 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                2 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                1 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                1 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                2 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.4 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                            
                          
          Kesäkurpitsa-fenkolikeitto
Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.
Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    800 gkesäkurpitsaa
 - 
                    500 gsalaattifenkolia
 - 
                    150 gpurjoa
 - 
                    1valkosipulin kynsi
 - 
                    1,2 lvettä
 - 
                    1 ½ tltimjamia
 - 
                    ½ tlsuolaa
 - 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
 - 
                    200 gsulatejuustoa
 
Valmistusohje
                    1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
                  
                                                                                  
                    2. Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
                                                            Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
 - Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
 
Valmistusohje
                1. 
                                                              Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
              
                2. 
                                                          Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
              Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
 - Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
 
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                34 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                2 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                1 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                1 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                2 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.4 g