 
                  Ainekset
- 
                    4munaa
- 
                    2 dlsokeria
- 
                    1 dlvettä
- 
                    ½ dlpullomargariinia
- 
                    3 dlvehnäjauhoja
- 
                    1 ½ tlleivinjauhetta
- Kostutus
- 
                    2 dlmaitoa
- 
                    1 tlsokeria
- Karviais-vaniljahilloke
- 
                    1 ½ l (900 g)karviaisia
- 
                    2 dlvettä
- 
                    1 pkt (330g)hillo-marmeladisokeria
- 
                    1 tlvaniljasokeria
- Vaniljamousse
- 
                    2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 
                    200 gtuorejuustoa
- 
                    70 gvalkosuklaata
- Koristeeksi
- 
                    350-400 gvalkoista marsipaania
- 
                    ½ dltomusokeria
- 
                    70 gvalkoista suklaata
- 
                    1-2 rkl(vispi)kermaa
- 
                     
                    (elintarvikeväriä)
- 
                    6Macarons-leivosta tai marenkeja
Valmistusohje
Vinkki
Kakun voi tehdä koristelua vaille valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä. Lisää marsipaanikuorrutus kuitenkin vasta tarjoilupäivänä: jos massalla kuorrutetun kakun peittää kakkukuvulla, pussilla tmv, alkaa massa sulaa ja valua pinnalta pois. Marsipaanin sijaan voit käyttää sokeri- tai vaniljamassaa. Ylimääräisen marsipaanin voit käyttää koristeisiin tai raasta vaikkapa pullan täytteeksi.
Ravintosisältö
/ 100 gKarviaisputous
Raikasta karviaista, vaniljaista moussea ja mantelinen kuorrutus – siinä tämän vaalean kaunottaren herkulliset komponentit.
Raikasta karviaista, vaniljaista moussea ja mantelinen kuorrutus – siinä tämän vaalean kaunottaren herkulliset komponentit.
Ainekset
Ainekset
- 
                    4munaa
- 
                    2 dlsokeria
- 
                    1 dlvettä
- 
                    ½ dlpullomargariinia
- 
                    3 dlvehnäjauhoja
- 
                    1 ½ tlleivinjauhetta
- Kostutus
- 
                    2 dlmaitoa
- 
                    1 tlsokeria
- Karviais-vaniljahilloke
- 
                    1 ½ l (900 g)karviaisia
- 
                    2 dlvettä
- 
                    1 pkt (330g)hillo-marmeladisokeria
- 
                    1 tlvaniljasokeria
- Vaniljamousse
- 
                    2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 
                    200 gtuorejuustoa
- 
                    70 gvalkosuklaata
- Koristeeksi
- 
                    350-400 gvalkoista marsipaania
- 
                    ½ dltomusokeria
- 
                    70 gvalkoista suklaata
- 
                    1-2 rkl(vispi)kermaa
- 
                     
                    (elintarvikeväriä)
- 
                    6Macarons-leivosta tai marenkeja
Valmistusohje
Vinkki
Kakun voi tehdä koristelua vaille valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä. Lisää marsipaanikuorrutus kuitenkin vasta tarjoilupäivänä: jos massalla kuorrutetun kakun peittää kakkukuvulla, pussilla tmv, alkaa massa sulaa ja valua pinnalta pois. Marsipaanin sijaan voit käyttää sokeri- tai vaniljamassaa. Ylimääräisen marsipaanin voit käyttää koristeisiin tai raasta vaikkapa pullan täytteeksi.
Valmistusohje
Vinkki
Kakun voi tehdä koristelua vaille valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä. Lisää marsipaanikuorrutus kuitenkin vasta tarjoilupäivänä: jos massalla kuorrutetun kakun peittää kakkukuvulla, pussilla tmv, alkaa massa sulaa ja valua pinnalta pois. Marsipaanin sijaan voit käyttää sokeri- tai vaniljamassaa.
  Ylimääräisen marsipaanin voit käyttää koristeisiin tai raasta vaikkapa pullan täytteeksi. 
 
   
            
                  