
Ainekset
-
400 g(jauhettua) haukifileetä
-
2 rklöljyä
-
1 tlinkivääriä
-
1 tlsuolaa
-
½ tljauhettua valkopippuria
-
2 ½ dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta
-
½sitruuna
- Lisäksi
-
2 lvettä
-
1 tlsuolaa
-
250 gtäysjyväspagettia
-
½ ruukkuatuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Laita pastavesi (n. 2 l) kiehumaan. Mausta keitinvesi suolalla.
2. Jos käytössäsi ei ole valmiiksi jauhettua kalaa, voit hienontaa sen lihamyllyssä tai monitoimikoneessa. Voit tehdä hakkelusta myös veitsellä hienontamalla.
3. Paista jauhettu hauki pannulla öljyssä. Mausta inkiväärijauheella, suolalla ja valkopippurilla. Lisää ruokakerma, sitruunanmehu- ja raastettu kuori. Kiehauta.
4. Keitä pasta kypsäksi. Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen joukkoon. Viimeistele ruoka hienonnetulla tillillä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
85 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.6 g
Munaton
Munaton
Haukimurupasta
Kalakauppias tai palvelutiskin henkilökunta jauhaa hauen pyydettäessä tuossa tuokiossa. Halutessasi voit korvata hauen muulla kalalla tai kalajauhelihalla. Sitruunainen kastike valmistuu nopeasti, pastan kiehuessa.
Kalakauppias tai palvelutiskin henkilökunta jauhaa hauen pyydettäessä tuossa tuokiossa. Halutessasi voit korvata hauen muulla kalalla tai kalajauhelihalla. Sitruunainen kastike valmistuu nopeasti, pastan kiehuessa.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 g(jauhettua) haukifileetä
-
2 rklöljyä
-
1 tlinkivääriä
-
1 tlsuolaa
-
½ tljauhettua valkopippuria
-
2 ½ dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta
-
½sitruuna
- Lisäksi
-
2 lvettä
-
1 tlsuolaa
-
250 gtäysjyväspagettia
-
½ ruukkuatuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Laita pastavesi (n. 2 l) kiehumaan. Mausta keitinvesi suolalla.
2. Jos käytössäsi ei ole valmiiksi jauhettua kalaa, voit hienontaa sen lihamyllyssä tai monitoimikoneessa. Voit tehdä hakkelusta myös veitsellä hienontamalla.
3. Paista jauhettu hauki pannulla öljyssä. Mausta inkiväärijauheella, suolalla ja valkopippurilla. Lisää ruokakerma, sitruunanmehu- ja raastettu kuori. Kiehauta.
4. Keitä pasta kypsäksi. Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen joukkoon. Viimeistele ruoka hienonnetulla tillillä.
Valmistusohje
1.
Laita pastavesi (n. 2 l) kiehumaan. Mausta keitinvesi suolalla.
2.
Jos käytössäsi ei ole valmiiksi jauhettua kalaa, voit hienontaa sen lihamyllyssä tai monitoimikoneessa. Voit tehdä hakkelusta myös veitsellä hienontamalla.
3.
Paista jauhettu hauki pannulla öljyssä. Mausta inkiväärijauheella, suolalla ja valkopippurilla. Lisää ruokakerma, sitruunanmehu- ja raastettu kuori. Kiehauta.
4.
Keitä pasta kypsäksi. Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen joukkoon. Viimeistele ruoka hienonnetulla tillillä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
85 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.6 g