Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

700 g
punakaalia
2
punasipulia
2 rkl
öljyä
2
omenaa
1 dl
punaviinietikkaa
1 dl
vettä
4 rkl
siirappia
½ tl
rouhittua mustapippuria
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua neilikkaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Haudutettu punakaali

Makean ja happaman liitto tekee haudutetusta punakaalista erinomaisen lisukkeen. Se maistuu erityisen hyvältä liharuokien kanssa.

Makean ja happaman liitto tekee haudutetusta punakaalista erinomaisen lisukkeen. Se maistuu erityisen hyvältä liharuokien kanssa.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
700 g
punakaalia
2
punasipulia
2 rkl
öljyä
2
omenaa
1 dl
punaviinietikkaa
1 dl
vettä
4 rkl
siirappia
½ tl
rouhittua mustapippuria
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua neilikkaa

Valmistusohje

1.
Suikaloi kaali ja sipulit. Kuullota kattilassa muutama minuutti. Lisää suikaloitu omena sekä loput ainekset ja hauduttele noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Jos kaali tuntuu liian kuivalta, lisää hauduttamisen aikana tilkka vettä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g