MUU Kasvipohjainen Lauantaimaggara on parempi valinta leivän päälle. Tuote on valmistettu kotimaisesta, fermentoidusta härkäpavusta, ja se on runsasproteiininen, kuidun lähde, gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Vesi, fermentoitu härkäpapu 10 % (Suomi), rypsi- & rapsiöljy, kasviproteiinit (härkäpapu, herne, peruna), kasvikuidut (mm. sitrus, psyllium, inuliini), merisuola, perunatärkkelys, mausteet (korianteri, paprika), dekstroosi, maltodekstriini, aromit (mm. hiivauute, mustapippuri, chili), elintarvikeväri (rautaoksidi).
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
168 kcal
Rasvaa
10.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
3.2 g
josta sokereita
0.4 g
Kuitua
3.4 g
Proteiinia
12.4 g
Suolaa
1.5 g
