MUU Kasvipohjainen Savukalgguna on parempi valinta leivän päälle. Savukalgguna on valmistettu kotimaisesta, fermentoidusta härkäpavusta ja se on savustettu leppäsavulla. Tuote on runsasproteiininen, kuidun lähde, gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Vesi, fermentoitu härkäpapu 10 % (Suomi), rypsi- & rapsiöljy, kasviproteiinit (härkäpapu, herne, peruna), kasvikuidut (mm. sitrus, psyllium, inuliini), merisuola, perunatärkkelys, mausteet (valkosipuli, sipuli), dekstroosi, maltodekstriini, aromit (mm. rosmariini, mustapippuri, hiivauute), elintarvikeväri (rautaoksidi ), savustettu maltodekstriini.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
172 kcal
Rasvaa
10.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
3.9 g
josta sokereita
0.5 g
Kuitua
3.4 g
Proteiinia
11.7 g
Suolaa
1.5 g
