Monihyvä-leivässä on nimensä mukaisesti runsaasti hyviä ominaisuuksia. Tuote sisältää vähemmän suolaa, mutta enemmän hyvää: runsaasti kasviproteiinia ja kuitua. Yli 20 % leivän energiasta tulee kasviproteiinista, ja tavallinen ruokasuola on korvattu monipuolisesti erilaisia suoloja sisältävällä mineraalisuolalla. Monihyvä-leipä onkin myös erinomainen magnesiumin lähde. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä, ja magnesium auttaa puolestaan vähentämään väsymystä – täydellinen välipalavalinta, kun kaipaat hieman puhtia päivään - osana monipuolista ruokavaliota ja terveitä elintapoja. Tuotteelle myönnetty Sydänmerkki kertoo, että se on terveellisempi valinta omassa tuoteryhmässään.
Ainesosaluettelo
Vesi, vehnäjauho, täysjyvä 17 % (-ruishiutale, -vehnäjauho), kasviproteiini (vehnä, peruna, hamppu), vehnägluteeni, siirappi, rapsiöljy, kaurakuitu, hiiva, hapantaikina (ruis, vehnä), mineraalisuola (natriumkloridi, kaliumkloridi, magneesiumsulfaatti, lysiinihydrokloridi, kaliumjodidi), entsyymit, jauhonparanne (askorbiinihappo). Täysyvää 35 % viljaraaka-aineista. Saattaa sisältää pieniä maidon, kananmunan, soijan ja seesaminsiemenen jäämiä.
Ravintosisältö / 100 g
