Keltasipuli

S V K

Valmistaja: Pekka Vehviläinen Oy
Tutustu valmistajan sivuihin


Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
30 kcal
Rasvaa
0.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
g
Hiilihydraatteja
4.8 g
josta sokereita
g
Kuitua
1.7 g
Proteiinia
1.3 g
Suolaa
0 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Vinkki

Sipulia käytetään keitto-, laatikko-, pata- ja wokruoissa sekä raaka-aineena että mausteena. Raaka-aineeksi se sopii kala-, liha- ja vihannesruokiin. Haudutetut sipulirenkaat sopivat niin jauhelihapihville kuin maksapihveillekin. Sellaisenaan sipulia voi tarjota keitettynä, uunissa tai pannulla haudutettuna tai grillattuna. Jauheliharuokia ei useinkaan valmisteta ilman sipulia. Sipuli sopii myös pikkelseihin, marinaadeihin, salaatteihin, piirakoihin ja paistoksiin.