
Ainekset
-
5 dlriisipuuroa
-
3 dlvehnäjauhoja
-
2munaa
Valmistusohje
1. Laita uuni kuumenemaan 230 asteeseen.
2. Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
3. Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 4 pyöreää rieskaa.
4. Paista uunin ylätasolla noin 10-12 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin ruskeatäpläisiä.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Tarjoa rieskat kevyemmän munavoin kanssa:
- Silppua 2 keitettyä kananmunaa pieneksi hakkeeksi.
- Sekoita joukkoon 20 g margariinia ja lopuksi 120 g raejuustoa.
- Mausta ripauksella valkopippuria.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
33 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.3 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Riisipuurorieskat
Riisipuurorieskat ovat mainio ja herkullinen keino vähentää ruokahävikkiä.
Riisipuurorieskat ovat mainio ja herkullinen keino vähentää ruokahävikkiä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5 dlriisipuuroa
-
3 dlvehnäjauhoja
-
2munaa
Valmistusohje
1. Laita uuni kuumenemaan 230 asteeseen.
2. Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
3. Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 4 pyöreää rieskaa.
4. Paista uunin ylätasolla noin 10-12 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin ruskeatäpläisiä.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Tarjoa rieskat kevyemmän munavoin kanssa:
- Silppua 2 keitettyä kananmunaa pieneksi hakkeeksi.
- Sekoita joukkoon 20 g margariinia ja lopuksi 120 g raejuustoa.
- Mausta ripauksella valkopippuria.
Valmistusohje
1.
Laita uuni kuumenemaan 230 asteeseen.
2.
Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
3.
Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 4 pyöreää rieskaa.
4.
Paista uunin ylätasolla noin 10-12 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin ruskeatäpläisiä.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Tarjoa rieskat kevyemmän munavoin kanssa:
- Silppua 2 keitettyä kananmunaa pieneksi hakkeeksi.
- Sekoita joukkoon 20 g margariinia ja lopuksi 120 g raejuustoa.
- Mausta ripauksella valkopippuria.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
33 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.3 g
Kategoriat
Suolaiset leivonnaiset Leivät ja sämpylät Maitotuotteet Viljatuotteet Hävikki haltuun Puolessa tunnissa pöytäänYhteistyössä
