Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

600 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
4 rkl
tuoretta tilliä
2 rkl
tuoretta ruohosipulia
2 dl
ruokakermaa (rasvaa max. 15%)
4 rkl
piparjuuritahnaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
G Gluteeniton
Helppo

Piparjuurisilakat

Maukkaat piparjuurisilakat syntyvät kätevästi uunissa, jonka aikana ehdit valmistaa mukavasta haluamasi lisukkeen.

Maukkaat piparjuurisilakat syntyvät kätevästi uunissa, jonka aikana ehdit valmistaa mukavasta haluamasi lisukkeen.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
600 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
4 rkl
tuoretta tilliä
2 rkl
tuoretta ruohosipulia
2 dl
ruokakermaa (rasvaa max. 15%)
4 rkl
piparjuuritahnaa

Valmistusohje

1.
Mausta silakkafileet suolalla, pippurilla, tillillä ja ruohosipulilla. Kääri rullalle ja laita uunivuokaan.
2.
Sekoita kerma ja piparjuuritahna. Kaada kermaseos kalan päälle. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.5 g