
Ainekset
-
200 glehtikaalta tai pinaattia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
1sitruuna
-
½ ruukkutilliä
-
3 rklkalasäilykkeen öljyä
-
2 tlk (240 g)luonnonkalaa rypsiöljyssä
-
½ tlchilirouhetta tai rouhittua mustapippuria
-
¾ - 1 tlsuolaa
- Lisäksi
-
3 lvettä
-
1 tlsuolaa
-
400 gtäysjyväpastaa, esim. fusilli
Valmistusohje
Vinkki
Voit käyttää lehtikaalin tai pinaatin sijaan myös nokkosta. Ryöppää pestyt nokkoset kiehuvassa vedessä noin 30 sekuntia. Kaada nokkoset siivilään ja pysäytä kypsyminen laskemalla nokkosten päälle kylmää vettä.
Ravintosisältö
/ 100 gNopea kalapasta
Kotimaiset järvikalasäilykkeet ovat hyvä vaihtoehto tonnikalalle. Helppoon kalapastaan väriä tuo pehmeäksi paistettu lehtikaali.
Kotimaiset järvikalasäilykkeet ovat hyvä vaihtoehto tonnikalalle. Helppoon kalapastaan väriä tuo pehmeäksi paistettu lehtikaali.
Ainekset
Ainekset
-
200 glehtikaalta tai pinaattia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
1sitruuna
-
½ ruukkutilliä
-
3 rklkalasäilykkeen öljyä
-
2 tlk (240 g)luonnonkalaa rypsiöljyssä
-
½ tlchilirouhetta tai rouhittua mustapippuria
-
¾ - 1 tlsuolaa
- Lisäksi
-
3 lvettä
-
1 tlsuolaa
-
400 gtäysjyväpastaa, esim. fusilli
Valmistusohje
Vinkki
Voit käyttää lehtikaalin tai pinaatin sijaan myös nokkosta. Ryöppää pestyt nokkoset kiehuvassa vedessä noin 30 sekuntia. Kaada nokkoset siivilään ja pysäytä kypsyminen laskemalla nokkosten päälle kylmää vettä.
Valmistusohje
Vinkki
Voit käyttää lehtikaalin tai pinaatin sijaan myös nokkosta. Ryöppää pestyt nokkoset kiehuvassa vedessä noin 30 sekuntia. Kaada nokkoset siivilään ja pysäytä kypsyminen laskemalla nokkosten päälle kylmää vettä.