Ainekset
-
1 kgvesimelonia
-
500 ghunajamelonia
-
400 gtomaattia
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
2 rkl(oliivi)öljyä
-
2 rklpunaviinietikkaa
-
5 oksaatuoretta basilikaa
-
¼ tlsuolaa
-
ripausjauhettua chiliä
-
ripausrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Buffet-pöydän tarjottavana annoksesta riittää ainakin 10 vieraalle.
Jos haluat keitosta sakeampaa, lisää pala kuoretonta leipää suurusteeksi - valitse leipä tarvittaessa gluteenittomana. Voit myös lisätä jääkuutioita tehosekoittimeen, silloin keitto on heti tarjoiluvalmis.
Ravintosisältö
/ 100 gKylmä melonikeitto
Ainekset
Ainekset
-
1 kgvesimelonia
-
500 ghunajamelonia
-
400 gtomaattia
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
2 rkl(oliivi)öljyä
-
2 rklpunaviinietikkaa
-
5 oksaatuoretta basilikaa
-
¼ tlsuolaa
-
ripausjauhettua chiliä
-
ripausrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Buffet-pöydän tarjottavana annoksesta riittää ainakin 10 vieraalle.
Jos haluat keitosta sakeampaa, lisää pala kuoretonta leipää suurusteeksi - valitse leipä tarvittaessa gluteenittomana. Voit myös lisätä jääkuutioita tehosekoittimeen, silloin keitto on heti tarjoiluvalmis.
Valmistusohje
Vinkki
Buffet-pöydän tarjottavana annoksesta riittää ainakin 10 vieraalle.
Jos haluat keitosta sakeampaa, lisää pala kuoretonta leipää suurusteeksi - valitse leipä tarvittaessa gluteenittomana. Voit myös lisätä jääkuutioita tehosekoittimeen, silloin keitto on heti tarjoiluvalmis.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Yhteistyössä