
Ainekset
-
1 rklöljyä
-
400 gkanan sisäfileetä
-
1 rklkeltaista currytahnaa
-
80 gcashewpähkinöitä
-
200 gwokkivihanneksia (pakaste)
-
400 mlkookosmaitoa (7%)
-
1/2limetin mehu
- Koristeluun
-
tuoretta korianteria
- Lisäksi
-
jasmiini- tai basmatiriisiä 4:lle
-
naanleipää 4:lle
Valmistusohje
1. Paloittele kanan sisäfileet ohuiksi suikaleiksi.
2. Paista kanasuikaleet kauniin kullanruskeiksi öljyssä.
3. Lisää pannulle currytahna ja cashew pähkinät. Sekoittele kunnes currytahna on sekoittunut kanasuikaleisiin.
4. Lisää pannulle wokkivihannekset ja paista samalla sekoitellen, kunnes vihannekset ovat lämmenneet.
5. Kaada joukkoon kookoskerma ja anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla.
6. Tarjoile kastikkeen seuraksi riisiä ja naanleipää. Koristele valmiit annokset tuoreella korianterilla.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Tarjoa naanleivän kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
135 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.1 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Keltainen kanacurry
Keltainen currytahna tuo tälle nopeasti valmistuvalle kanakastikkeelle kivaa mausteisuutta ja lämpöä. Riisitkin valmistuvat samalla, kun kastike poreilee valmiiksi.
Keltainen currytahna tuo tälle nopeasti valmistuvalle kanakastikkeelle kivaa mausteisuutta ja lämpöä. Riisitkin valmistuvat samalla, kun kastike poreilee valmiiksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 rklöljyä
-
400 gkanan sisäfileetä
-
1 rklkeltaista currytahnaa
-
80 gcashewpähkinöitä
-
200 gwokkivihanneksia (pakaste)
-
400 mlkookosmaitoa (7%)
-
1/2limetin mehu
- Koristeluun
-
tuoretta korianteria
- Lisäksi
-
jasmiini- tai basmatiriisiä 4:lle
-
naanleipää 4:lle
Valmistusohje
1. Paloittele kanan sisäfileet ohuiksi suikaleiksi.
2. Paista kanasuikaleet kauniin kullanruskeiksi öljyssä.
3. Lisää pannulle currytahna ja cashew pähkinät. Sekoittele kunnes currytahna on sekoittunut kanasuikaleisiin.
4. Lisää pannulle wokkivihannekset ja paista samalla sekoitellen, kunnes vihannekset ovat lämmenneet.
5. Kaada joukkoon kookoskerma ja anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla.
6. Tarjoile kastikkeen seuraksi riisiä ja naanleipää. Koristele valmiit annokset tuoreella korianterilla.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Tarjoa naanleivän kanssa.
Valmistusohje
1.
Paloittele kanan sisäfileet ohuiksi suikaleiksi.
2.
Paista kanasuikaleet kauniin kullanruskeiksi öljyssä.
3.
Lisää pannulle currytahna ja cashew pähkinät. Sekoittele kunnes currytahna on sekoittunut kanasuikaleisiin.
4.
Lisää pannulle wokkivihannekset ja paista samalla sekoitellen, kunnes vihannekset ovat lämmenneet.
5.
Kaada joukkoon kookoskerma ja anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla.
6.
Tarjoile kastikkeen seuraksi riisiä ja naanleipää. Koristele valmiit annokset tuoreella korianterilla.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Vinkki
Tarjoa naanleivän kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
135 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.1 g
Kategoriat
Pääruoat Kastikkeet ja padat Broileri Helppo arki Makuja maailmalta Puolessa tunnissa pöytäänYhteistyössä
