Ainekset
- Pohja
-
80 gmargariinia (rasvaa min 60%)
-
¾ dlsokeria
-
1muna
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
-
1 tlkardemummaa
- Täyte
-
5 dlmarjoja esim. mustikka, vadelma ja mansikka
-
1 rklperunajauhoja
- Muruseos
-
1 dlmantelijauhetta
-
¾ dlsokeria
-
1 rklvehnäjauhoja
-
2 tlkardemummaa
-
2 rklpullomargariinia
Valmistusohje
Vinkki
Mantelijauhe antaa makua ja mehevyyttä muruseokseen. Jos mantelit ovat lopussa tai ne eivät sovi sinulle, voit käyttää marjapiirakan murupintaan pelkkiä vehnäjauhoja. Lisää silloin rasvaa lusikallinen, sopiva määrä jauhoja lienee ½ - ¾ dl, tarvittaessa hieman enemmän.
Ravintosisältö
/ 100 gKardemummainen marjapiirakka
Ainekset
Ainekset
- Pohja
-
80 gmargariinia (rasvaa min 60%)
-
¾ dlsokeria
-
1muna
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
-
1 tlkardemummaa
- Täyte
-
5 dlmarjoja esim. mustikka, vadelma ja mansikka
-
1 rklperunajauhoja
- Muruseos
-
1 dlmantelijauhetta
-
¾ dlsokeria
-
1 rklvehnäjauhoja
-
2 tlkardemummaa
-
2 rklpullomargariinia
Valmistusohje
Vinkki
Mantelijauhe antaa makua ja mehevyyttä muruseokseen. Jos mantelit ovat lopussa tai ne eivät sovi sinulle, voit käyttää marjapiirakan murupintaan pelkkiä vehnäjauhoja. Lisää silloin rasvaa lusikallinen, sopiva määrä jauhoja lienee ½ - ¾ dl, tarvittaessa hieman enemmän.
Valmistusohje
Vinkki
Mantelijauhe antaa makua ja mehevyyttä muruseokseen. Jos mantelit ovat lopussa tai ne eivät sovi sinulle, voit käyttää marjapiirakan murupintaan pelkkiä vehnäjauhoja. Lisää silloin rasvaa lusikallinen, sopiva määrä jauhoja lienee ½ - ¾ dl, tarvittaessa hieman enemmän.