Silakkaburgerit thaimaalaisittain
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
17 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
- Burgeripihvit
-
300 gsilakkafileitä
-
1muna
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta korianteria
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
½ dlkorppujauhoja
-
1 rklsweet chili-kastiketta
-
1 tlkalakastiketta
-
¼ tljauhettua valkopippuria
- Paistamiseen
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
- Lisäksi
-
1patonki
-
Sydänmerkki-tuote100gkurkkua
-
Sydänmerkki-tuote8salaatinlehteä
-
4 rklavokadodippiä
-
Sydänmerkki-tuote(tuoretta chiliä)
-
Sydänmerkki-tuote(tuoretta korianteria)
Valmistusohje
1. Laita pihvien ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi. Paista kypsäksi öljytyllä ohukaispannulla (pari minuuttia/puoli) tai uunissa leivinpaperin päällä 200 asteessa 20 minuuttia. Taikinasta tulee 10 pihviä.
2. Kokoa burgerit katkaisemalla patonki 4 osaan. Halkaise palat ja täytä kalapihveillä, kurkkusiivuilla, salaatilla sekä lusikallisella avokadodippiä. Jos haluat lisäpotkua, lisää chiliä pilkottuna sekä korianterisilppua
Vinkki
- Avokadodipin sekä lisukkeena tarjottavien juuresranskalaisten ohjeet löydät täältä
- Testaa myös silakkaburgereita italialaisittain