Caesarsalaatti
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
105 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
- Krutongit
-
Sydänmerkki-tuote4 viipalettavaaleaa leipää
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
- Lisäksi
-
3kananmunaa
-
Sydänmerkki-tuote200 groomansalaattia
-
Sydänmerkki-tuote4tomaattia
-
Sydänmerkki-tuote15 cm palakurkkua
-
Sydänmerkki-tuote200 gverkkomelonia
- Kastike
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
2 rklparmesanjuustoa
-
65 ganjovisfileitä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlöljyä
-
1keltuainen
-
2 tlvalkoviinietikkaa
-
Sydänmerkki-tuote1 tlsinappia
Valmistusohje
1. Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Hienonna valkopulin kynsi. Paahda leipäkuutioita ja valkosipulilla maustetussa öljyssä kauniin ruskeaksi.
2. Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia). Lohko jäähtyneet munat.
3. Revi salaatit kulhoon tai tarjoiluvadille. Lohko tomaatit, kurkku sekä meloni. Asettele kasvis- ja munalohkot salaatin päälle, samoin leipäkuutiot.
4. Lohko kastikkeen valkosipulin kynsi. Murenna tai raasta parmesanjuusto. Laita kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Pirskottele kastike salaatin päälle.