Kuhawok
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
-
400 gkuhafilettä
-
½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote3 (250 g)porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote300 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote1 (200g)salaattifenkoli
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
2 dlkookosmaitoa, light
-
2 rklcurrytahnaa
- Lisäksi
-
6 - 8 dlvettä
-
250 gtäysjyvänuudelia
-
½ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Poista kalafileistä mahdolliset ruodot, ja viipaloi n. 1,5 cm paloiksi. Mausta palat suolalla.
2. Pilko kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
3. Laita nuudelien keitinvesi kiehumaan. Lisää veteen suola (½ tl) ja keitä nuudelit kypsiksi. Kypsymisajan löydät pakkauksesta.
4. Kuumenna öljy ja kuullota kasviksia pari minuuttia. Lisää kookosmaito ja currytahna. Jatka kypsennystä hetki. Lisää lopuksi kalapalat ja kuumenna varovasti, jotta kala ei hajoa.
5. Lisää lopuksi kypsät nuudelit kastikkeen sekaan.
Vinkki
Olethan kokeillut jo possuwokkia ja broileriwokkia tai lisäkkeeksi sopivaa kaali-cashewwokkia?