Possucurry
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
113 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.9 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gmaustamatonta possunlihaa
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
Sydänmerkki-tuote2 varttalehtiselleriä
-
Sydänmerkki-tuote2-3valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote(½ -1chili)
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
3-4 rklcurrytahnaa
-
½ tljauhettua korianteria
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ - ¾ tlsuolaa
-
1 prk (250 ml)kookosmaitoa, light (rasvaa 5-7%)
-
1 dlvettä
-
1 dlhillosipuleita
- Suurus
-
½ dlvettä
-
2 rklmaissitärkkelystä
- Pinnalle
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkuatuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi possu ja paprika. Hienonna selleri ja valkosipulit sekä halutessasi chiliä.
2. Ruskista lihasuikaleet öljyssä kattilassa. Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää myös currytahnaa ja mausteet. Kaada kattilaan kookosmaito, vesi ja hillosipulit ja hauduta 5 minuuttia
3. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja kaada ohuena seoksena kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi hienonnettua korianteria.
Vinkki
Tarjoa possucurryn kanssa täysjyväriisiä tai muuta täysjyväistä viljalisäkettä.