Kasviscurry
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote100 gporkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote2 cm palatuoretta inkivääriä
-
Sydänmerkki-tuote1 pss (n. 500g)wok vihanneksia
-
Sydänmerkki-tuote2 rklpullomargariinia tai öljyä
-
Sydänmerkki-tuote2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
1 tlkurkumaa
-
1 tlchilitahnaa
-
1 tlsuolaa
-
½ tlsokeria
- Suuruste
-
1 dlvettä
-
1 rklmaissitärkkelystä
- Pinnalle
-
Sydänmerkki-tuote1 dlpähkinöitä (esim. cashew)
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko sipulit ja porkkana. Raasta inkivääri. Kuullota sipulit kevyesti rasvassa. Lisää porkkana, wok-vihannekset ja inkivääriraaste. Kypsennä muutama minuutti.
2. Lisää kasvirasvasekoite ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
3. Sekoita vesi ja maizena. Kaada suurus ohuena nauhana kastikkeen joukkoon. Kiehauta. Ripottele pinnalle pähkinät.
Vinkki
Tarjoile kasviscurry pinaattiriisin tai täysjyväohran kanssa.